Онлайн флешмоб «Наші славетні безсмертні герої!»

  • 777

Фото без опису

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення  онлайн флешмобу «Наші славетні безсмертні герої!»

до 75-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

1. Загальні положення

Онлайн флешмоб проводиться з нагоди 75-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з метою активізації краєзнавчої та пізнавальної діяльності серед дітей та молоді, виховання поваги до людей старшого покоління, які завоювали мир під час Другої світової війни, дослідження історії своєї родини та населеного пункту, всебічного розвитку підростаючого покоління громади.

Організатором виступає Наталинська сільська рада.

2. Терміни проведення

Онлайн флешмоб проводиться в термін з 04 до 17 травня 2020 року.

3. Учасники флешмобу

До участі в онлайн флешмобі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради, мешканці населених пунктів Наталинської об’єднаної територіальної громади, які виявили особисте бажання взяти в ньому участь.

4. Умови проведення

Учасники флешмобу надають до навчального закладу або бібліотеки, які піблікують на своєму сайті та сторінці Facebook, інформацію про своїх родичів та земляків (учасників та ветеранів Другої світової війни, партизанів, підпільників, працівників тилу, блокадників, дітей війни та ін.), що містить світлини, біографічні дані, особисті фронтові історії, цікаві факти.

Матеріал обов’язково повинен містити підпис із назвою флешмобу «Наші славетні безсмертні герої!» ,  прізвище та ім’я автора.

5. Результати проведення

За результатами проведення онлайн флешмобу буде зібрана інформація про наших земляків, учасників Другої світової війни, яку буде опубліковано на сайті Наталинської сільської ради в альбомі «Наші славетні безсмертні герої!».

Автори найбільш глибокого, повного та цікавого матеріалу будуть заохочені організаторами флешмобу призами.

Фото без опису