Підсумки онлайн флешмобу до 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Наші славетні безсмертні герої».

  • 470

Шановні мешканці громади!

Підведено підсумки онлайн флешмобу до 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Наші славетні безсмертні герої».
У флешмобі взяло участь 122 учасники. Долучилися до нього заклади загальної середньої освіти Наталинської сільської ради та мешканці громади. Учасниками були представлені цікаві історичні та біографічні дані, фронтові розповіді та історії, які доповнювалися архівними фото, фото-колажами, відеороликами та презентаціями.
Наталинською сільською радою було відзначено учасників, у роботах яких був представлений найбільш глибокий, повний та змістовний матеріал, а також тих, чий підхід був творчим.
Наші переможці флешмобу, чия інформація була викладена у креативній та цікавій формі:
Домнич Анна, учениця 5-А класу Наталинського НВК. Зворушлива та глибока розповідь про прабабусю Злобіну Олександру Петрівну не залишила нас байдужими.
Безрідна Тетяна Олександрівна, вчитель початкових класів Наталинського НВК. Для всіх учасників Великої Вітчизняної війни виконала пісню та підготувала презентацію з великою кількістю фото життя свого прадіда - Сільченка Івана Трохимовича.
Педько Дар’я, учениця 6-Б класу Наталинського НВК. Презентувала відеоролик, в якому розповіла про життєвий шлях та досягнення під час війни свого прадіда Мордавця Михайла Івановича.
Кіяшко Ростислав, учень 5-А класу Наталинського НВК з цікавою та змістовною історичною розповіддю про свого прадідуся Штеменка Анатолія Івановича.

При підведенні підсумків за активну участь та найбільшу кількість зібраного матеріалу відзначили подякою Роздольський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Дякуємо всім, хто долучився та підтримав флешмоб. Дуже приємним було побачити стільки чудових робіт! Пам'ятний меседж флешмобу був донесений!

Фото без опису