Пілотний проєкт онлайн платформи для сільськогосподарських товаровиробників «Державний аграрний реєстр»

  • 441

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТ ТА ГОЛОВИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України впроваджується пілотний проєкт онлайн платформи для сільськогосподарських товаровиробників «Державний аграрний реєстр».
Державний аграрний реєстр – це автоматизована інформаційна система збирання, обліку, накопичення, оброблення та надання інформації про виробників сільськогосподарської продукції, з метою реалізації державної аграрної політики, зокрема в частині надання державної підтримки виробникам сільськогосподарської продукції.
Реєстр сприятиме створенню прозорої системи державної підтримки аграріїв, зробить взаємодію між державою та сільськогосподарським виробником доступною та зручною. 
У майбутньому, зареєстровані користувачі Державного аграрного реєстру отримають можливість подавати онлайн заявки на участь у державних і регіональних програмах державної підтримки сільського господарства.
Участь у пілотному проєкті дозволить власникам земельних ділянок перевірити коректність даних на землю, виявити помилки в реєстрах і подати заявки на їх виправлення, а також перевірити відповідність даних про майнові права на землю, та за необхідності зареєструвати майнові права на землю.
Відповіді на запитання та форму реєстрації в «Державному аграрному реєстрі» можливо знайти на електронному ресурсі за посиланням: https://www.ar.gov.ua.

Фото без опису