Відкриття виставок, з нагоди святкування 240-ї річниці з дня заснування села Кобзівка

  • 405

12 листопада 2020 року Наталинський сільський голова Віолета БОРОВСЬКА відвідала відкриття виставок, з нагоди святкування 240-ї річниці з дня заснування села Кобзівка.
Історія села – це історія життя великої родини трударів, які з давніх-давен живуть, працюють та розбудовують свій мальовничий край.
До ювілейної дати працівники закладів культури підготували чимало різноманітних виставок.
У фойє Кобзівського сільського будинку культури на відвідувачів чекали фотовиставки «Рідне село – від минулого до сьогодення» та «Спортивна гордість нашого села».
У всіх присутніх фотовиставка викликала неабияке захоплення. Кожен відкрив для себе нові сторінки історії рідного села, цікаві моменти та події з життя односельців. Чорно-білі фотографії минулих років, які були зібрані із сімейних архівів, ознайомили молоде покоління з подіями минулого. На старих світлинах присутні могли відшукати своїх рідних та мешканців села в молоді роки.
Цікаві та яскраві роботи могли переглянути усі бажаючі на виставці вишитих та мальованих робіт місцевих майстринь.
Частиною виставки був цікавий та змістовний фотоальбом – «Вони захищали Батьківщину», у якому зібрані світлини односельців, учасників бойових дій Другої світової війни.
Пам’ять зберігає події минулого, а кожен мешканець пише яскраві сторінки рідної Кобзівки сьогодні!
З Ювілеєм, Кобзівко!