Реорганізація та ліквідація Хрестищенського відділення бурових робіт не планується

  • 493

Останнім часом одним із найбільш болючих питань для мешканців Красноградського району залишалося скорочення працівників Філії бурового управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування» та її розташування, зокрема переведення центрального офісу Філії до іншої місцевості, а саме в м. Полтава. Ці події викликали соціальну напругу районного масштабу, адже підприємство є основним бюджетоутворювачем Красноградщини, яке протягом багатьох років розвиває газовидобувну галузь в Україні, створюючи робочі місця та поповнюючи місцевий бюджет району. На території Наталинської сільської ради таким підприємством є Хрестищенське відділення бурових робіт Філії бурового управління «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування».
В ході спілкування з керівництвом АТ «НАК «Нафтогаз» України» з’ясовано, що реорганізація та ліквідація Хрестищенського ВБР не планується. Не передбачається також зменшення робочих місць для працівників, зайнятих у виконанні бурових робіт, та територіальної зміни проведення бурових робіт.
Наталинська територіальна громада щиро вдячна за дієву допомогу Міністру розвитку громад та територій України Олексію ЧЕРНИШОВУ, голові Харківської обласної державної адміністрації Айні ТИМЧУК, голові Харківської обласної ради Артуру ТОВМАСЯНУ, президенту Української асоціації районних та обласних рад, депутату Харківської обласної ради Сергію ЧЕРНОВУ.

Фото без опису