Артур Товмасян ознайомився зі здобутками і проблемами Наталинської громади на Красноградщині

  • 435

Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян, перебуваючи із візитом у Красноградському районі, відвідав Наталинську громаду, зокрема, місцевий ліцей.
У Наталинському ліцеї навчаються 342 учні. Заклад оснащений усім необхідним для отримання якісної середньої освіти. У ліцеї 10 навчальних кабінетів, комп’ютерний клас, спортивна зала, гімнастичний та футбольний майданчики, дві навчальних майстерні, їдальня, медіатека, читальний зал.
Наразі реконструюють будівлю навчально-виховного комплексу та прибудовують спортивний комплекс із додатковими основними й допоміжними приміщеннями. Роботи були розпочаті в 2019 році. Загальна вартість проєкту становить 104 млн грн.
За словами директора шкільного закладу Олени Гаврилової, роботи з прибудови спортивного комплексу не завершені, залишилося оснастити будівлю системами оповіщення та охоронною сигналізацією.
Також під час особистого спілкування з головою обласної ради мешканці громади поставили питання щодо газодобувних підприємств, що розташовані на території Наталинської громади Красноградського району.
«Для мене кожна проблема має значення, отже кожна опрацьовуватиметься окремо. Гостре питання з підприємством видобутку газу. Такі містоутворюючі підприємства втратити не можна, щоб рівень життя на Красноградщині не почав падати. Важливо не допустити, щоб підприємство залишило територію громади. З цього приводу планую організувати круглий стіл за участю голови обласної державної адміністрації Айною Тимчук, керівництва Полтавської області, запросити представників підприємства, профспілки, органів самоврядування територіальних громад», – розповів Артур Товмасян.

Матеріали отримано з офіційного сайту Харківської обласної ради: http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/25802-artur-tovmasyan-oznajomivsya-zi-zdobutkami-i-problemami-natalinskoji-gromadi-na-krasnogradshchin

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису