Сімейні лікарі Харківської області зможуть безоплатно пройти курс з ефективної організації медпрактики

  • 423

Проєкт «Ефективна первинна медицина в громаді» оголошує набір на навчальну програму  «Успішний лікар приватної практики» для  сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів, які вже ведуть власну практику або планують надавати медичні послуги у статусі ФОП  на території Харківської області.
Програма спрямована на те, щоб допомогти лікарям побудувати процес послідовного створення своєї практики, - від ідеї до її втілення. А також оволодіти основами управління приватною практикою сімейного лікаря, маркетингом, управлінням персоналу, підходами з залучення та утримання клієнтів.
Навчання складається з 4 модулів, тривалість кожного – 7 годин. Періодичність проведення занять – 1 заняття раз на два тижні, з 9:30 до 17:30.
Тренінги проходитимуть в мінігрупах (10-12 осіб) в Ресурсному центрі проєкту (м. Харків, майдан Свободи, буд.5 (Держпром, 1 під'їзд, 5 поверх, оф.10)).
Орієнтовний старт програми – друга половина лютого 2021 року.
Участь у навчальній програмі можлива за попередньої реєстрації.
Тренери:
Олена Решетняк, голова Правління ГО “Агенція змін “Перспектива”, міжнародна тренерка та бізнес-консультантка з організаційного розвитку та тренерка з управління медичними закладами у питаннях фінансового менеджменту, систем мотивації та стратегічного планування в проектах з Deloitte, GIZ, Міжнародним фондом “Відродження”, UNICEF.
Михайло Довопол, психолог, співзасновник та секретар Харківської експертної групи підтримки медичної реформи; незалежний консультант, тренер з питань управління закладами охорони здоров’я. Створює та проводить навчальні програми для управлінців в галузі охорони здоров’я. Сфери спеціалізації: управління змінами, стратегічне планування, розвиток людських ресурсів, фасилітація зустрічей та нарад.
Довідково: Проєкт «Ефективна первинна медицина в громаді» стартував на Харківщині восени 2018 року і триватиме до квітня 2021 року. Реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини в Україні» та фінансується Європейським Союзом.
Проєкт втілюється Харківською обласною радою у партнерстві з ГО «Агенція Змін «Перспектива», ГС «Українсько – Німецька Медична Асоціація» та Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області.
Проєкт створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання мінігрантів для покращення медичних послуг та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.

Матеріали отримано з офіційного сайту Харківської обласної ради: http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/25784-simejni-likari-kharkivskoji-oblasti-zmozhut-bezoplatno-projti-kurs-z-efektivnoji-organizatsiji-medpraktiki?fbclid=IwAR1I_M1M-FkH4Do5vOaX8ZgRuxskcdiAKUfJCE412AHz4Oqs6PBAFv-6VRw

Фото без опису