В учительському осередку Роздольської гімназії та у їдальні Петрівського ліцею оновлено меблі

  • 517

Сьогодні на вчителів та учнів Роздольської гімназії Наталинської сільської ради Харківської області чекав приємний сюрприз: було повністю замінено інтер'єр учительського осередку. За зверненням директора гімназії Наталії КОВТУН, вчителів, депутата сільської ради, вчителя гімназії, Тетяни РУДЕНКО завдяки фінансуванню Наталинської сільської ради було виготовлено нові сучасні меблі: красиві світлі столи, м'які стільці, багатовмісні шафи.
Цей заклад освіти змінюється відповідно до вимог реформи НУШ: придбане мультимедійне обладнання та інтернет дають можливість впроваджувати інтегроване, проектне, діяльнісне навчання.
Але на цьому сюрпризи не скінчилися: з метою більш комфортної організації учбового процесу коштом сільської ради придбано та встановлено сучасні стільці та столи для шкільної їдальні Петрівського ліцею Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області, де минулого року зроблено ремонт їдальні.
Наталинська сільська рада і надалі буде дбати про комфорт та створення належних умов для навчання та виховання підростаючого покоління.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису