У Наталинській громаді відбулося свято випускного балу

  • 756

18 червня у Наталинській громаді відбувся неймовірно зворушливий та емоційно-насичений захід – свято випускного балу. Цей день ознаменував для  випускників Наталинського, Петрівського та Добренського ліцеїв початок дорослого самостійного життя.
Випускний бал… Всього лиш слова, а як багато вони означають для одинадцятикласників. Для них це незабутня урочиста подія, яка символізує прощання з дитинством, шкільними роками, однокласниками.
На святково прикрашеному шкільному дворі Наталинського ліцею зібралися педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти Наталинської громади, випускники та їхні батьки. Вишукані різнобарвні сукні, ошатні костюми  - вчорашніх  школярів було важко впізнати! А на очах батьків винуватців свята бриніли сльозинки...
На захід завітали поважні гості - очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК та перший заступник Наталинського сільського голови Салех НАГІЄВ. Олена Василівна звернулася з вітальною промовою до майбутніх студентів: «Дорогі випускники, сьогодні починається ваше доросле життя! Перед вами відкриються тисячі доріг, та кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів - вічні, як рідна земля, напутні слова, які додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей щасливого життя. Не зупиняйтеся на півдорозі, розвивайтеся та примножуйте свої знання! Бажаю вам успіхів і здійснення усіх задумів! Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі вам!» Глибоку вдячність сільський голова висловила вчителям, адже саме їхня невтомна праця закладає основи, той багаж знань, який пронесе кожна людина крізь життя.
А далі лунали слова привітань від батьків та учнів, після чого в урочистій атмосфері вчорашні одинадцятикласники отримали документи про здобуття загальної середньої освіти, а кращі учні громади - медалі за успіхи у навчанні та грамоти Наталинської сільської ради.
На самостійне життя випускників благословив настоятель Свято-Троїцького храму с. Наталине протоієрей Сергій.
Справжньою родзинкою свята став подарований випускниками незабутній прощальний вальс, який переніс присутніх у світ зворушливих спогадів: хтось згадав про свої юні роки, а хтось – про перше кохання…
Тож щасти вам, дорогі наші випускники! У добру путь!

Фото без опису