У Наталинській громаді з нагоди відкриття ХХХII Олімпіади в Токіо відбувся розіграш перехідного Кубку з міні-футболу Наталинської територіальної громади серед дітей та юнацтва

  • 433

Акція на підтримку українських спортсменів у Токійських олімпійських іграх 2020 триває! У Наталинській громаді з нагоди відкриття ХХХII Олімпіади в Токіо відбувся розіграш перехідного Кубку з міні-футболу Наталинської територіальної громади серед дітей та юнацтва.
Відкрила змагання Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК. Побажала дружній спортивній родині громади міцного здоров’я, успіхів, перемог та нових звершень.
Поринути у спортивне життя та надихнути спортсменів на перемогу допомогли учасниці танцювального колективу «Тандем» Наталинського ліцею з дебютним танцем черлідерів.
За перемогу змагалися чотири футбольні команди: «Розривні хлопці», «Кристал», «Швидкі хлопці», «Олімпік».
У підсумку гри маємо наступні результати:
- ІІІ місце посіла футбольна команда «Швидкі хлопці»;
- ІІ місце зайняла футбольна команда «Олімпік»;
- І місце виборола футбольна команда «Кристал».
Кращим гравцем визнано Вероніку Моміт, футболістку команди «Кристал».
По завершенню заходу відбулася урочиста мить із нагородження, яку з нетерпінням та хвилюванням очікували усі учасники, а надто – переможці. Команда «Розривні хлопці» отримала грамоту за участь. Команди-призери нагороджені срібними та бронзовими медалями і дипломами, а команда-переможець – перехідним Кубком, медалями та дипломом.
Підтримуємо і надалі наших спортсменів! Вболіваємо за спорт! І, як завжди, тільки разом, тільки вперед!

Фото без опису