Соціальних працівників Красноградського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) привітали з нагоди професійного свята

  • 382

У першу неділю листопада в Україні згідно з Указом Президента України відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин населення нашої країни.

Праця соціального робітника – це нелегка робота, так як більшість підопічних – це літні, важко хворі люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно, більшість яких, в силу віку, сьогодні віднесена до «групи ризику». Вони потребують не лише допомоги по господарству, а також і співчуття, розуміння, підтримки. При спілкуванні з підопічними соціальні робітники прагнуть підтримувати їх стабільний психо-емоційний стан, що є дуже важливим під час пандемії COVID-19. Часом буває так, що навіть проста коротка розмова з літньою самотньою людиною, може принести хвилини радості і викликати посмішку на обличчі.

Тож сьогодні, 5 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери, соціальних працівників Красноградського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вітали з нагоди професійного свята.

Теплі слова привітань від очільниці Наталинської територіальної громади, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк переказав заступник Наталинського сільського голови Сергій Дорошенко: «Ви обрали для себе справою життя нелегку та гуманістичну місію – постійну, багатогранну та всебічну підтримку і захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві. Саме ви щодня спілкуєтесь з тими, хто найбільше потребує допомоги, пропускаєте через свої душі людський біль, добрим словом та посмішкою вселяєте надію на краще… Творіть добро і воно повернеться до вас сторицею! Хай найвищою нагородою для вас буде людська шана і подяка!»

Щиро дякуємо працівникам соціальної сфери за невтомну працю, людяність і небайдужість, душевність і доброту! Міцного здоров’я вам, родинного затишку, витримки та наснаги!

Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису