Запрошуємо в ЦНАП за витягами з Державного земельного кадастру!

  • 320

З метою покращення надання адміністративних послуг жителям громади центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Наталинської сільської ради розпочав надавати витяги з Державного земельного кадастру.

Для отримання витягу з ДЗК потрібні такі документи:

1) Заява встановленого зразка;

2) Паспорт та ідентифікаційний номер заявника;

3) Квитанція про сплату послуг з надання витягу з Державного земельного кадастру;

4) Оригінал документу що посвідчує право власності на земельну ділянку;

5) Документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

Витяг з Державного земельного кадастру є платним, сума адміністративного збору складає 113,50 грн. Якщо замовнику потрібно витяг з ДЗК з відомостями про речові права на земельну ділянку, їх обтяження, одержаними в порядку інформаційної взаємодії з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, то додатково сплачується адміністративний збір у розмірі 60 грн.

Витяг з ДЗК про земельну ділянку потрібен для нотаріуса або за запитом до іншої установи для того, щоб оформити договір купівлі-продажу, дарування, міни та ін. щодо земельної ділянки, та внести відповідні дані до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Видача витягу здійснюється в день звернення.

Ми чекаємо Вас з 8.00 до 17.00 год. за адресою: с. Наталине, вул. І.Сенченка, 89. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном (05744) 7-68-18.