Відбулося урочисте нагородження вихованців військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського сільського будинку культури, які посіли призові місця на Відкритому чемпіонаті м. Харкова з козацького двобою

  • 251

22 листопада у Наталинському ліцеї відбулося урочисте нагородження вихованців військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського сільського будинку культури (керівник клубу та тренер Володимир Зібаров), які посіли призові місця на Відкритому чемпіонаті м. Харкова з козацького двобою.

У чемпіонаті, організованому Харківською обласною спортивною федерацією «Козацький двобій», взяли участь 13 юних спортсменів Наталинської територіальної громади, які за результатами змагань посіли призові місця, отримавши 2 золоті медалі, 7 срібних і 4 бронзові. Програма змагань включала розділи вільного бою (рукопаш), які проводились у віковій та ваговій категоріях: «Забава», «Борня», «Герць».

З досягненням гідних спортивних результатів переможців чемпіонату привітала очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка побажала юним спортсменам громади подальших успіхів та перемог, а також вручила переможцям Дипломи Харківської обласної спортивної федерації «Козацький двобій» та Подяки Наталинського сільського голови за участь у Відкритому чемпіонаті.

Вітаємо юних спортсменів Наталинської громади з перемогою і бажаємо нових спортивних звершень у майбутньому!

Довідково: ВСК «Пересвіт» існує з 2008 року, а з жовтня 2021 року працює на базі Наталинського сільського будинку культури як гурток.

Фото без опису