Забезпечення технічними засобами реабілітації осіб з інвалідністю

  • 300

Відділом соціального захисту населення Наталинської сільської ради здійснюється прийом документів для забезпечення технічними засобами реабілітації окремих категорій населення, які мешкають на території громади. Призначення користувачам технічних засобів реабілітації проводиться на підставі рекомендацій, зазначених в індивідуальній програмі реабілітації, або висновку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу, або рішенні військово-лікарської комісії згідно наказу Міністерства соціальної політики України від 17 березня 2021 року №134.

Визначення виду ТЗР для компетенції втраченої функції, виходячи з установленого ступеня обмежень життєдіяльності особи з інвалідністю, має проводитись фахівцями МСЕК та /або ЛКК згідно наказу Міністерства соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я України від 20 листопада 2020 року №774/2691 «Про затвердження Переліку діагнозів відповідно до найменування технічних та інших засобів реабілітації згідно з Міжнародною статистичною класифікацією хворобі та споріднених проблем охорони здоров’я».

Прийом документів здійснюється за адресою: вул. І. Сенченка, 89, с. Наталине; за додатковою інформацією звертатися за тел. (05744) 7-68-18; електронна адреса: natalino2018@ukr.net

Фото без опису