Заклади загальної середньої освіти Наталинської територіальної громади повністю укомплектовано сучасними меблями та інструментарієм за стандартами Нової української школи

  • 1136

З 2018 року країною впевнено крокує освітня реформа, яка перетворює навчальні заклади на сучасну Нову українську школу. Нова українська школа - це кардинально інші методи навчання, які потребують нового інструментарію. Основною метою реформи є забезпечення цікавого та творчого підходу до навчання, що спрямоване на розвиток різноманітних здібностей у школярів.

Не оминув вітер змін і дев'ять закладів загальної середньої освіти Наталинської територіальної громади: Наталинський, Петрівський та Добренський ліцеї, Попівську філію Наталинського ліцею, Кобзівську, Володимирівську, Березівську, Лукашівську та Роздольську гімназії.

Аби школярі громади мали можливість навчатися в оновлених комфортних умовах, за новою програмою, новими партами і новими правилами, усі без виключення заклади освіти Наталинської громади повністю укомплектовано меблями та інструментарієм за стандартами Нової української школи - за рахунок субвенції НУШ та місцевого бюджету придбано сучасні мобільні меблі, комп’ютерне обладнання та засоби навчання (ноутбуки, мультимедійні проектори з короткофокусним об’єктивом, інтерактивні дошки, багатофункціональні пристрої, дошки аудиторні магнітно-крейдові, фліпчарти, дошки коркові), дидактичні матеріали (набори таблиць, карток та плакатів, географічні карти, гербарії, глобуси, лабораторні набори) та багато іншого.

Крім того, дбаючи про покращення умов та вдосконалення організації харчування учнів закладів освіти Наталинської сільської ради, придбано нові електричні побутові прилади для харчоблоків: холодильники (Володимирівська, Роздольська, Лукашівська гімназії, дошкільний підрозділ Кобзівської гімназії, Петрівський ліцей), морозильні камери (Наталинський ліцей, Березівська гімназія), електричні плити з духовою шафою (Березівська гімназія, Добренський ліцей, Петрівський ліцей), духові шафи електричні (Володимирівська, Лукашівська гімназії), електром’ясорубки (Березівська, Лукашівська гімназії), зонти витяжні пристінні (Добренський, Петрівський ліцей).

Сільська влада готова і надалі докладати максимум зусиль задля створення більш сучасних та комфортних умов для навчання школярів громади, адже діти – наше щасливе майбутнє.

Далі – більше!

Фото без опису