Делегація Наталинської територіальної громади взяла участь у першому Харківському регіональному Форумі старост

  • 474

Делегація Наталинської територіальної громади на чолі з її очільницею, віце-президентом Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Оленою Третяк взяла участь у першому Харківському регіональному Форумі старост, який відбувся 8 грудня у приміщенні Харківської обласної філармонії. До складу делегації увійшли перший заступник Наталинського сільського голови Салех Нагієв, заступники з питань діяльності виконавчих органів Михайло Зінченко та Сергій Дорошенко, а також старости громади.

Перед початком пленарної частини Форуму увазі його учасників було представлено 7 локацій практик роботи місцевих рад новоутворених районів та територіальних громад регіону.

На порядку денному Форуму було обговорення питань взаємодії старост і поліцейського офіцера громади, безпеки мешканців територіальних громад, інформаційно-методичного та правового забезпечення інституту старост, координації роботи старост та взаємодії між громадами, а також формування місцевих бюджетів та лобіювання інтересів старостинських округів.

З інформацією виступали представники правоохоронних структур області, експерти з питань місцевого самоврядування, своїм досвідом поділилися керівники районних та місцевих рад Харківщини.

По завершенню заходу для учасників Форуму з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулося незабутнє мистецьке дійство - лунали музичні вітання у виконанні симфонічного оркестру Харківської філармонії.

Фото без опису