У рамках проведення акції «Цивільний захист у кожен клас» у Наталинському ліцеї відбулися заняття для учнів 10-х класів ліцеїв громади

  • 381

У рамках проведення акції «Цивільний захист у кожен клас» 9 грудня у Наталинському ліцеї представники Красноградського РУ ГУ ДСНС України в Харківській області та Красноградської районної організації Товариства Червоного Хреста України провели заняття для учнів 10-х класів ліцеїв громади.

У заході взяли участь заступник Наталинського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Дорошенко, начальник відділу освіти Оксана Руденко, а також директори закладів загальної середньої освіти та відповідальні особи з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту освітніх закладів Наталинської громади.

Рятувальники навчили старшокласників використовувати первинні засоби пожежогасіння, нагадали правила пожежної безпеки у побуті та у навчальному закладі, а також проінструктували школярів щодо безпечних дій у разі виявлення вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. Викладення теоретичного матеріалу супроводжувалось цікавими відеоматеріалами. Інструктор Красноградської районної організації Товариства Червоного Хреста України навчила школярів надавати домедичну допомогу.

Дякуємо Красноградському РУ ГУ ДСНС України в Харківській області та Красноградській районній організації Товариства Червоного Хреста України за цікаве та змістовне заняття!

Фото без опису