Харківський театр для дітей та юнацтва зіграв новорічну виставу «Снігова Королева» для дітей Наталинської громади

  • 342

Яскраво та потужно увірвалися у життя Наталинської територіальної громади новорічно-різдвяні свята. Саме на них з нетерпінням чекають і дорослі, і дітлахи, адже усі бажають хоч би на мить опинитися у казковому світі святкових пригод. А для тих, хто справді вірить у дива, ці надії завжди справджуються.

Вже традиційно на дітей Наталинської територіальної громади у передноворіччя чекають справжні сюрпризи – цьогоріч Наталинська сільська рада та її депутатський корпус подарували дітям молодшого шкільного віку громади виступ неперевершеного акторського складу Харківського театру для дітей та юнацтва з новорічною виставою «Снігова Королева».

Театралізоване дійство відбулося 20 грудня у Мартинівському сільському будинку культури.

Відома казка Ганса Крістіана Андерсена «Снігова Королева» має свою таємницю - це магія художньо-поетичного театру й чарівний світ з улюбленими героями. Яскрава постановка про щиру дружбу між Каєм та Гердою, що стає справжнім символом відданості. Адже саме дружба між дітьми переборює нескінченну і холодну самотність Снігової королеви.

Під час вистави у глядацькій залі панував веселий передноворічний настрій, лунали пісні, діти були захоплені феєричним дійством на сцені, яке зарядило позитивними емоціями на весь рік.

Свято вдалося на славу! Глядачі захоплено аплодували акторам, отримавши масу задоволення та позитиву, адже Новий рік - найулюбленіше свято усіх поколінь.

Дякуємо Харківському театру для дітей та юнацтва за чудову виставу, незабутні емоції та посмішки на дитячих обличчях!

Фото без опису