Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк із Хрещенням Господнім

  • 180

Шановна громадо!
19 січня увесь православний світ відзначає велике християнське свято - Хрещення Господнє, яке в народі називають Водохреще. Це свято завжди було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє.
Нехай у цей день у душі кожного з вас знайдеться місце для любові і прощення, а освячена вода змиє вантаж тягот і занепокоєнь! Дай Бог вам сил зберегти чистоту помислів і відкритість душі в довгій низці нових щасливих днів нового року!
У це світле свято бажаю усім міцного здоров’я і довголіття, дитячого сміху у кожній оселі та хліба на кожному столі! Хай негаразди оминають ваші домівки, а в них оселяться мир, радість, добробут, злагода та любов! Нехай Боже благословення повсякчас оберігає вас та ваші родини!
Зі світлим і чистим Хрещенням Господнім!

Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису