У Наталинському ліцеї облаштовано та сучасно оснащено новий кабінет математики для старших класів

  • 692

У сучасному світі активно розвиваються точні науки, тому в закладах освіти їхньому вивченню потрібно приділяти особливу увагу.

Оснащення шкіл необхідним шкільним обладнанням - дуже важлива складова якісного та успішного педагогічного процесу. Для того, щоб налаштувати учнів на плідну роботу, необхідно вдало підібрати відповідне шкільне обладнання. Адже в сучасній школі учні отримують не тільки знання, а й займаються дослідницькими та науково-практичними роботами.

Тож наразі старшокласники Наталинського ліцею мають сучасний математичний клас - Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації надано сучасне обладнання для класу - інтерактивну панель, комплект мультимедійного обладнання, багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір), цифрову документ-камеру, електронні освітні ресурси (пакет програмного забезпечення з бібліотекою 3D моделей), базове програмне забезпечення для роботи з інтерактивною панеллю.

Таке оснащення математичного класу сприятиме більш ефективному впровадженню Нової української школи на теренах Наталинської громади.

Наталинська сільська рада висловлює подяку Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації за турботу про надання якісних освітніх послуг підростаючому поколінню нашої громади! Адже розумна молодь – це наше майбутнє!

Фото без опису