Відбулося засідання територіального методичного об’єднання вчителів математики та фізики Наталинської громади

  • 635

«Розвиток предметно-методичних та професійних компетентностей педагогів як засіб підвищення предметних та ключових компетентностей учнів» - тема засідання територіального методичного об’єднання вчителів математики та фізики, яке відбулося 21 січня на базі Наталинського ліцею. У плані роботи були практичні види робіт: розв’язування задач підвищенної складності з молекулярної фізики (вчитель Добренського ліцею Зінчук В.А.) та вправ з параметрами на уроках математики в межах підготовки до ЗНО-2022 (вчитель Попівської філії Вашкевич Л.М.).

Під час засідання директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ольга Міхно проаналізувала результати участі учнів ЗЗСО Наталинської сільської ради у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, фізики та астрономії.

Учасники засідання мали можливість на практиці скористатися можливостями нового інтерактивного дисплею, встановленого в кабінеті математики за кошти Наталинської сільської ради.

«Не існує універсальних методів навчання, але існує унікальна можливість розумно скористатися сучасними інструментами для досягнення цілей та реалізації освітніх завдань», - саме такий висновок зробили вчителі-практики по завершенню засідання.

Фото без опису