Відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Наталинської сільської ради

  • 292

Сьогодні в дистанційному форматі відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Наталинської сільської ради на тему «Інклюзивна освіта в умовах сучасного закладу освіти».

Мета засідання – проаналізувати досвід педагогів, які працюють у системі інклюзивної освіти, окреслити труднощі, які виникають під час роботи в інклюзивному класі, визначити ефективні підходи для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Досвідом роботи поділилися заступники директорів Наталинського, Петрівського, Добренського ліцеїв та заступник завідувача Попівської філії, які зосередили увагу на питаннях адаптації дітей з особливими освітніми потребами, створенні ефективного виховного простору в закладі, організації навчального процесу в умовах дистанційного навчання.

Інклюзивна освіта потрібна не лише тим, хто має особливі потреби, адже інші діти мають вчитися змалку взаємодіяти з різними людьми, уважно ставитися до їх потреб і правильно на них реагувати, не робити відмінностей.

Фото без опису