Наталинська сільська рада продовжує надавати гуманітарну допомогу особам, які прибули з районів активного ведення бойових дій

  • 389

Наталинська сільська рада продовжує надавати гуманітарну допомогу особам, які прибули з районів активного ведення бойових дій. Внутрішньо переміщеним особам надзвичайно важко самотужки впоратися, враховуючи зміну місця проживання та стресовий стан, тож в цей скрутний момент вирішення багатьох проблем переселенців залишається нагальним питанням. Одна з них – це забезпечення внутрішньо переміщених осіб гуманітарною допомогою.

Дякуючи згуртованим діям місцевої влади, вимушених переселенців, яких наразі у Наталинській громаді перебуває майже 900 чоловік, забезпечують усім необхідним: матрацами, ковдрами, подушками, постільною білизною, дитячим харчуванням та підгузками, засобами гігієни, створено банк одягу.

Приватні підприємці громади також не залишаються осторонь у непрості для країни часи, допомагаючи переселенцям продуктами харчування – молоком, борошном, цукром, крупами.

Наталинська сільська рада й надалі буде продовжувати активно підтримувати внутрішньо переміщених осіб та їх родини і допомагати у вирішенні складних життєвих питань, адже чужої біди не буває.

Пам’ятаємо, що у цей час успіх загальної справи залежить від кожного з нас, адже спільними зусиллями ми наближаємо перемогу! Україна переможе, бо таку енергію, яку ми маємо, здолати неможливо!

Фото без опису