Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем пожежної охорони

  • 443

Шановні працівники пожежної охорони!
Вітаю Вас із професійним святом – Днем пожежної охорони!

У непростий для країни час ви приходите на допомогу іншим, ризикуючи власним життям, самовіддано проявляєте сміливість, мужність і героїзм під час ліквідації пожеж, надзвичайних ситуацій та їх наслідків як на військових, так і на цивільних об’єктах.

24 години на добу ви готові прийти на допомогу кожному, і як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Низький уклін вам за спритність і силу духу, за героїзм і відвагу, за врятовані життя! Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої енергії і стійкості духу! Нехай у ваших родинах завжди панують мир та злагода! Хай ваші серця завжди зігріває тепло людської подяки за підтримку та професійну допомогу!
 Мирного вам неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису