Відбулися ТМО практичних психологів та асистентів учителя і вчителів фізичної культури Наталинської громади

  • 511

Українські вчителі – неймовірні!

Кожного разу це підтверджується активною професійною діяльністю вчителів закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради.

29.03 та 31.03.2022 року були проведені засідання територіальних методичних об’єднань практичних психологів та асистентів учителя і вчителів фізичної культури в онлайн-форматі. Тематика заходів мала актуальне спрямування: методичний міст «Профілактика та подолання негативних явищ серед дітей та молоді. Навчання дітей та соціально-психологічний супровід в умовах війни» та «Нова фізична культура  для нового покоління».

Фахівці поділилися досвідом роботи в умовах дистанційного навчання, обмінялися своїми наробками, практичними вправами та рекомендаціями, які потрібні в даний час. Були розглянуті нормативні документи щодо організації роботи в умовах сьогодення, питання проведення онлайн-уроків #перемагаєморазом, які входять до Всеукраїнського розкладу, використання школярами мобільного додатку «Всеукраїнська школа онлайн» та актуальні питання алгоритму закінчення навчального року.

Практична частина заходів була спрямована на пошук власних ресурсів, допомогу у подоланні труднощів, використанні сильних сторін та  впевненості в своїх силах.

«Навчаємось – значить не здаємось, наближаємо перемогу і працюємо для майбутнього наших дітей», - говорять вчителі-волонтери, а ми підтримуємо їх і виконуємо кожен свою роботу заради молодого покоління українців.

Фото без опису