Відбулися ТМО вчителів ЗЗСО Наталинської сільської ради

  • 665

Традиційно, протягом тижня з 4 по 8 квітня 2022 року, у дистанційному форматі проходили ТМО вчителів ЗЗСО Наталинської сільської ради: 2-х класів, суспільчознавчих предметів і географії та заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Питаннями порядку денного роботи заходів були ознайомлення з різними платформами щодо здійснення освітньої діяльності з використанням дистанційних технологій, опрацювання різних підходів вибору модельних програм та підручників для роботи у 2022/2023 навчальному році, надання рекомендацій та корисних посилань для урізноманітнення роботи вчителів при підготовці онлайн уроків.

Важливим аспектом роботи освітян було також ознайомлення із нормативно-правовими документами щодо завершення навчального року в умовах війни, оформлення ділової документації, питання участі педагогів у професійних конкурсах та особливості реєстрації на курсах підвищення кваліфікації.

У практичних блоках педагоги вчилися створювати онлайн кросворди для дітей середнього та старшого шкільного віку, віртуальні дошки для учнів початкових класів, ділилися досвідом опрацювання великої кількості модельних програм та аналізували  підручники.

Наші педагоги завжди пам’ятають, що майбутнє наших дітей, майбутнє народу України – в руках учителя, в його золотому серці. І по-іншому не може бути!