Привітали ветеранів громади з 77-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

  • 407

За доброю традицією вже не один рік поспіль Наталинська громада вітає ветеранів з Днем перемоги. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв та в тилу в ім’я перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – істинний приклад патріотизму для нас, їхніх нащадків, які наразі знову вимушені переживати таке жахіття як війна.

Та, на превеликий жаль, з кожним роком лави ветеранів рідіють – їх залишається все менше… Ось і сьогодні привітання від Наталинської сільської ради приймали лише два ветерана - Петрук Ганна Яківна із с. Попівка та Носачев Костянтин Іванович із с. Добренька.

Ветеранам, які щиро раділи гостям і простому людському спілкуванню, подякували за їхній неоціненний подвиг, побажали міцного здоров’я, миру та злагоди, а ще – прожити багато щедрих літ у благополуччі, увазі близьких та рідних.

Ветерани з радістю приймали вітання, ділилися спогадами про далекі фронтові роки та побратимів, дякували за увагу і щиро бажали Україні миру, адже знають, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.

Фото без опису

Фото без опису