Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем медичного працівника

  • 337

Шановні медичні працівники Наталинської громади!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Споконвіку більше за всі скарби та будь-які надбання цінувалося здоров'я людини. А тому професія лікаря завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає більш жертовної та гуманної професії, аніж професія медика.

Ви гідно та невтомно виконуєте свій професійний обов’язок, щоденно засвідчуючи, що у всіх куточках нашої громади здоров’я її мешканців у надійних руках. Саме ви щоденною працею дбаєте про головну умову розвитку країни – життя та здоров’я її громадян.

Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я та благополуччя! Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних мешканців нашої громади!
Мирного вам неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису