Звернення Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня Конституції України

  • 321

Шановні земляки!

Наша держава сьогодні відзначає особливе свято – День Конституціі України! В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Кожен з нас своєю щоденною працею закладає фундамент розвитку нашої Батьківщини. Від нашої громадянської позиції та наших вчинків напряму залежить подальший шлях нашої держави.

Нехай це свято об’єднує нас у прагненні змінювати життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати, самореалізовуватись і цим забезпечувати розквіт нашої громади та усієї України!

Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради процвітання нашої незалежної Батьківщини!
Мирного неба над Україною!

З повагою – Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису