Відбувся розіграш Кубку «Спорт заради миру» Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд

  • 265

Життя ніколи не зупинялося, які б катаклізми не траплялися на шляху розвитку людства – народжувались діти, розвивалися науки, спорт, мистецтво, література, бо основа нашого буття – розвиток і рух уперед, адже тільки так, дивлячись на світ з надією й вірою в краще, людство вистоїть і виживе, надасть поштовх для розвитку своїм нащадкам.

Сьогодні в Наталиному відбувся розіграш Кубку «Спорт заради миру» Наталинської сільської ради з міні-футболу серед дитячих команд. У такий непростий час організатори спортивного заходу намагаються підтримати дітей громади, аби вони не втратили ті спортивні досягнення, які здобули в мирний час завдяки наполегливим щоденним тренуванням.

Відкрила змагання Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, яка побажала дружній спортивній родині громади мирного сонячного неба, міцного здоров’я, перемог та нових звершень на благо України.

«Дуже приємно бачити юних футболістів нашої громади у гарній фізичній формі. Втішно, що попри всі труднощі, які маємо нині, незважаючи на війну, вони цю форму підтримували, займалися. Адже ми, українці, наразі повинні мати перемоги на всіх фронтах!» - зауважила Олена Василівна.

За Кубок змагалися п’ять футбольних команд: «Наталине 1», «Наталине 2», «Володимирівка», «Добренька», «Петрівка». Судив спортивні змагання Станіслав Самойлік.

У підсумку гри маємо наступні результати:

- ІІІ місце посіла футбольна команда «Добренька»;

- ІІ місце - «Петрівка»;

- І місце – «Наталине 1».

Кращим гравцем визнано Івана Галкіна, гравця ФК «Наталине 1», кращим голкіпером – Данила Айрапетяна, гравця ФК «Петрівка».

На урочисту мить із нагородження з нетерпінням та хвилюванням чекали усі учасники, а надто – переможці. Призерів та учасників було нагороджено грамотами, а переможця гри – Кубком.

По завершенню заходу юних спортсменів пригощали смачним гарячим обідом.

Щиро вітаємо переможців гри! Підтримуємо і надалі наших спортсменів! І, як завжди, тільки разом, тільки вперед до спільної перемоги!

Фото без опису