Привітали з 80-річним ювілеєм голову первинної ветеранської організації Петрівського старостинського округу

  • 360

Сьогодні Наталинська сільська рада в тісній та плідній співпраці з Красноградською районною організацією ветеранів України привітали з 80-річним ювілеєм Петра Батюка, голову первинної ветеранської організації Петрівського старостинського округу.

У святах і буднях, клопотах і турботах, радостях і смутку промайнуло 80 років життя ювіляра... Уродженець Петрівки, Петро Васильович - зразок для молодого покоління: завжди життєрадісний, енергійний та бадьорий. Питаннями ветеранів громади пан Петро почав опікуватися з 2006 року, очоливши первинну ветеранську організацію у рідному селі. Провідними віхами в житті ювіляр обрав для себе порядність, чесність та дисципліну.

Очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк долучилася до привітань, побажавши імениннику мирного неба, міцного здоров’я, родинного благополуччя та многая літа.

Окрім теплих слів на свою адресу та подарунків, голова первинної ветеранської організації Петрівського старостинського округу отримав грамоту Наталинської сільської ради за багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху на території громади, а також - почесне звання «Почесний ветеран України».

Тож вітаємо Вас, шановний Петре Васильовичу, з ювілеєм! Бажаємо, щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Нехай здоров’я буде надійною опорою, підтримка і любов рідних ? постійною і щирою. Радійте, насолоджуйтеся життям і посміхайтеся! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей. Миру Вам!

Фото без опису