Організовано туристичну поїздку групи учнів закладів загальної середньої освіти Наталинської громади до м. Острув Великопольський на території Великопольського воєводства Республіки Польща

  • 591

У плідній співпраці Наталинської сільської ради з Харківською обласною радою та Республікою Польща, на запрошення Маршалека Великопольського воєводства пана Марека Возняка, організовано туристичну поїздку групи учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади, які досягли значних успіхів у навчанні та спорті, обдарованих дітей та дітей пільгових категорій до м. Острув Великопольський на території Великопольського воєводства Республіки Польща.

Острув Великопольський - місто з населенням понад 72 000 осіб, це водночас центр Великопольського повіту. Чудові ресторани, кафе, літні та зимові сади - це місця, які приваблюють своєю смачною кухнею та затишною атмосферою. Місто також може похвалитися чудовим місцем для спорту, відпочинку та релаксації. Ще однією перевагою Острува Великопольського є сусідні міста, які пропонують багато цікавих визначних пам'яток.

У Польщі на наших дітей чекає надзвичайно захоплива програма: екскурсія по місту та відвідання міського музею Острува Великопольського; відвідини м. Познань, де відбудеться зустріч з органами місцевого самоврядування Великопольського воєводства; поїздка до м. Вроцлава (зоологічний сад, аквапарк) та до відпочивального комплексу «Górecznik»; заняття в спортивному клубі «Atomic» (боулінг, дарт); анімації на свіжому повітрі; катання на фунікулері; поїздка до парку величезних комах та до копальні солі; походи у кінотеатри та багато інших цікавинок.

Дякуємо організаторам туристичної поїздки за надану нашим дітям чудову можливість зарядитися позитивом на цілий рік уперед! Гарного вам відпочинку, дітлахи!

Фото без опису

Фото без опису