У Петрівці відкрили новий магазин

  • 759

Коли у селі відчиняє двері новий магазин - це справжня подія в житті місцевих мешканців. А надто - коли такі речі відбуваються попри війну, адже у такі непрості для країни часи - це справжній приклад сміливості підприємця і праця з думкою про громаду, бо саме таким чином можна покращити якість послуг у сфері торгівлі у селі і, зрештою, внести власний вклад у стабілізацію економіки держави. У сучасних реаліях будь-які кроки бізнесу, спрямовані на стабілізацію економіки країни, варті подяки і заохочення.

Сьогодні у с. Петрівка відкрили новий магазин «Продмаг», який приємно вразив покупців широким асортиментом харчових продуктів та побутової хімії, водночас чудово вписавшись у сільську інфраструктуру.

Очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк привітала підприємця Юлію Скотаренко з відкриттям крамниці і побажала, аби справа процвітала. Звертаючись до петрівчан, Олена Василівна зазначила, що на чисельні прохання місцевих мешканців у приміщенні поруч з магазином заплановано відкрити аптеку.

Тож вдалих покупок усім петрівчанам, які користуватимуться послугами магазину!

Фото без опису