Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем громади

  • 331

Шановні співгромадівці!
Щиро вітаю вас з нашим спільним святом – Днем Наталинської територіальної громади!

Сьогодні нашій громаді виповнюється 5 років! Передумовою до створення однієї з найбільш успішних громад України - Наталинської - стала реформа децентралізації, яка мала на меті передачу повноважень і фінансових ресурсів від центральних органів влади до органів місцевого самоврядування, тим самим зробивши життя людей у громадах більш якісним та комфортним. Децентралізація дала нові вкрай важливі інструменти та ресурси для розвитку саме нашої громади.

У 2021 році у Наталинській громаді реалізовано багато вагомих соціально-інфраструктурних досягнень: реконструйовано вуличне освітлення, виконано ремонти дорожнього покриття, капітально відремонтовано амбулаторії загальної практики сімейної медицини, пункти здоров’я, приміщення закладів загальної середньої освіти, сільські будинки культури, облаштовано нову паркову рекреаційну зону у Петрівці, автопарк громади поповнено сучасною спецтехнікою і новим шкільним автобусом та багато іншого. У результаті плідної співпраці Наталинської територіальної громади та Групи Нафтогаз встановлено сучасну комп’ютерну техніку у Березівській гімназії, модернізовано навчальну майстерню Попівської філії Наталинського ліцею, у адміністративному центрі громади розміщено антивандальні тенісні столи. Завдяки участі в обласному конкурсі «Разом в майбутнє» Наталинській громаді придбано медичне обладнання та легковий автомобіль для обслуговування населення. А скільки у минулому році відбувалося масових розважальних заходів для молоді: футбольні та баскетбольні змагання, естафети, концерти, театральні виступи – усе годі й перелічити!

На жаль, у 2022 році воєнний стан вніс корективи в амбітні плани громади… Але ми щиро віримо, що вже зовсім скоро, після Перемоги, Наталинська громада розквітне з новою силою – відновиться той наш унікальний потенціал і відкриються нові можливості до того, аби вектор нашої спільної роботи було націлено на досягнення ще більш вагомих та грандіозних успіхів на благо громади!

Бажаю усім вам, дорогі земляки, мирного сонячного неба над вільною незалежною Україною, добробуту, злагоди, міцного здоров’я, наснаги та нових успіхів у розбудові рідного краю! Впевнена, що найбільш яскраві досягнення Наталинської громади ще попереду!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису