Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем Державного Прапора України

  • 383

Шановні співгромадівці!
23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. Національний стяг є втіленням єдності, честі, гідності, історії та сьогодення. Під синьо-жовтим прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України.

Сьогодні, як ніколи, державні символи наповнюються новим, майже сакральним змістом та розумінням важливості усвідомлення кожним громадянином держави, що значать вони для нього особисто. Тож нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності нашого народу!

Від усього серця бажаю вам, дорогі земляки, аби життя завжди було яскравим і багатим, як кольори Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров’я, добробуту та щастя кожній родині! Мирного неба над Україною!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису