Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем вихователя і всіх дошкільних працівників

  • 463

Шановні вихователі і працівники закладів дошкільної освіти Наталинської громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Від вашого професіоналізму, терпіння і мудрості, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить те найдорожче, що у нас є – наша надія на майбутнє!

Дякую вам за невтомну працю, за великий талант та покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади!

Впевнена, що вже скоро, після Перемоги, стіни наших дитячих садочків наповняться знову веселим гоміном дітлахів, а їхні посмішки будуть дарувати вам невичерпну енергію та радість!

Бажаю вам і вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, сил і натхнення!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису