Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

  • 405

Шановні бібліотекарі Наталинської громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже саме від вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток, а бібліотека з давніх-давен була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар - хранителем і двигуном людської культури.

Сьогодні бібліотеки нашої громади знаходять і запроваджують нові форми спілкування з читачами, беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. Тож нехай ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашої громади!

У день професійного свята дозвольте побажати вам міцного здоров'я, добра, творчої наснаги і нових успіхів та звершень у благородній просвітницькій справі!
Миру вам!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису