Оголошення від 17.10.2022

  • 162

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкту нерухомості, що належить до комунальної власності Наталинської сільської територіальної громади.

Дата, час і місце проведення конкурсу:  02 листопада 2022 року о 10:00 годині в приміщенні Наталинської сільської ради за адресою: вул. Сенченка І., буд. 89, с. Наталине, Красноградського району Харківської області, (зала засідань), тел. 0574476818.

Інформація про об’єкт оцінки: нежитлова будівля загальною площею 257,4 кв.м, що розташована за адресою: вул. Підлісна, буд. 19, с. Соснівка, Красноградського району Харківської області.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта з метою його подальшої передачі в оренду.

Кінцевий термін подання підтвердних  документів: 01 листопада 2022 року, 17.00.

Строк виконання робіт у календарних днях: 15 календарних днів.

Вимоги до оформлення конкурсної документації:

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом документів, що містяться у конверті. Конкурсна пропозиція претендентів має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії:

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
  •  копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку;
  • копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Вимоги до учасників конкурсу: Вимогами до претендентів для участі у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності передбачено наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об'єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвом про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів; досвіду суб'єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема, подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна; письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб'єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна. До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони: адміністративне приміщення Наталинської сільської ради, що розташоване за адресою: вул. Свято-Троїцька, буд. 39, с. Наталине, Красноградського району Харківської області, тел. 0502278882.

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

Фото без опису

Інші оголошення

Всі оголошення