Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Міжнародного дня студента

  • 89

Шановне студентство! Щиро вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студента!

Студентська молодь завжди була і залишається рушійною силою для втілення творчих ініціатив, сміливих планів та доленосних рішень. Юність, оптимізм, прагнення до змін та віра у себе – все це дозволяє вам підкорювати ті вершини, які часто багатьом здаються недосяжними.

Студентські роки – це не лише цікавий і насичений період, а й важливий старт для подальшого професійного зростання. Я щиро переконана в тому, що життєвий та професійний шлях кожного із вас буде напрочуд цікавим, яскравим і насиченим, незважаючи на труднощі, з якими наразі стикаються здобувачі освіти у нинішніх військових реаліях сьогодення.

Тож нехай у ваших очах завжди палає вогонь творчості і жаги до нових відкриттів, а студентські роки неодмінно збережуть неповторні спогади, вірних друзів, а також стануть справжнім стартом для успішної самореалізації у мирній незалежній Україні!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису