Пишаємося земляком!

  • 134

На адресу Наталинської громади від військової частини надійшов похвальний лист зі словами вдячності нашому земляку, який у непростий для країни час з честю виконує свій військовий обов'язок – служить Батьківщині так, як потребують того державні інтереси, як зобов'язує його військова присяга і совість.

3 початку військової служби мешканець нашої громади за короткий термін опанував військову спеціальність та став взірцем у виконанні своїх обов’язків.

Символічно, що батьки захисника отримали цю відзнаку саме сьогодні – у 78-му річницю визволення України від фашистських загарбників. Похвальний лист їм вручила очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк. Олена Василівна висловила батькам військового ширу вдячність за турботу та патріотичне виховання сина, яке допомогло йому стати зразковим військовослужбовцем, а також принагідно побажала їм мирного неба над вільною Україною, доброго здоров'я та довгих років життя.

Пишаємося земляком! Слава та вдячність захиснику!

Фото без опису