На базі Наталинського ЦНАПу Красноградською районною організацією Товариства Червоного Хреста України проведено інформаційну сесію щодо надання першої допомоги

  • 116

15 листопада на базі Наталинського ЦНАПу Красноградською районною організацією Товариства Червоного Хреста України проведено інформаційну сесію щодо надання першої допомоги.

Інструктором з навчання населення навичкам надання першої допомоги Красноградської РО ТЧХУ слухачам курсу було надано вичерпну інформацію та роз’яснення щодо алгоритму проведення серцево-легеневої реанімації та правил прийому спеціальних препаратів під час ядерно загрози - теоретичні та практичні основи дали можливість слухачам оволодіти базовими принципами надання першої допомоги.

Бувають такі випадки, коли постраждалий мусить надавати першу допомогу сам собі і має знати, як це правильно зробити. Адже в паніці людина може розгубитись, а відпрацьований на практиці алгоритм дій допоможе швидко і правильно зреагувати у надзвичайній ситуації.

Тож з присутніми відпрацювали такі прийоми домедичної допомоги як первинний огляд постраждалого, відновлювальне положення, порушення прохідності дихальних шляхів, непритомність, відсутність дихання, травми, транспортування постраждалого.

Дякуємо Красноградській районній організації Товариства Червоного Хреста України за цікавий та корисний навчальний захід, адже саме від своєчасної та правильно наданої першої допомоги залежить життя та здоров’я постраждалого.

Фото без опису