У Наталинській територіальній громаді вшанували працівників агропромислового комплексу Красноградського району

  • 108

Україна завжди була, є і залишиться осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

Аграрний сектор є однією з базових галузей і в Харківській області, де нині все ще тривають воєнні жнива – попри повномасштабну війну в Україні сільгоспвиробники продовжують збір пізніх сільськогосподарських культур, а вирощений урожай має задовольнити внутрішні потреби Харківщини і навіть частково забезпечити запит на експорт. Паралельно зі жнивами триває і посівна кампанія під врожай 2023 року. Красноградський район – серед лідерів.

Цими вихідними ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери - всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства, - відзначатимуть професійне свято - День працівників сільського господарства. Цей день традиційно підсумовує клопітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

Тож сьогодні з цієї нагоди на теренах Наталинської територіальної громади керівники двох сусідніх громад - Наталинської та Красноградської - вшанували тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб, та принагідно висловили щирі слова вдячності аграріям Красноградщини за щедрі врожаї зернових культур і за їхню нелегку повсякденну працю у сучасних реаліях сьогодення.