Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк із Різдвом Христовим

  • 90

Дорогі співгромадівці!
Прийміть щирі вітання з Різдвом Христовим!

Різдво Христове – величне, чарівне свято, яке наповнює серця добром і милосердям! З очищення душевних помислів розпочинаються всі дива й реалізуються бажання. Сяйво Різдвяної зірки є приводом пробачити старі образи і сказати найважливіші слова рідним. Різдво дарує нам нові сподівання, віру в щасливе майбутнє, любов до ближнього.

Тож зібравшись у теплому родинному колі за вечерею, не забудьмо згадати тих, хто сьогодні бореться за мирне небо і спокій для нашої країни. Побажаймо один одному здоров’я, добра, любові і благополуччя, щастя і процвітання, а головне ‒  аби нашій Батьківщині запанував Мир!

Нехай у цей світлий день кожен з нас сповниться духовним спокоєм! Хай осяйна Різдвяна Зоря об’єднає кожну українську сім’ю і принесе у кожну родину злагоду та достаток, радість і наснагу для здійснення всіх мрій під мирним небом України!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк