У ЦНАПі Наталинської сільської ради надаються послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян

  • 284

Наталинська сільська рада нагадує, що в центрі надання адміністративних послуг є можливість скористатися послугами у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян: реєстрація народження, смерті, шлюбу та комплексної послуги для батьків новонароджених «єМалятко». 

Завжди можна звернутися за консультацією спеціалістів безпосередньо до ЦНАПу Наталинської сільської ради за адресою: Харківська область, Красноградський район, вул. Сенченка І, 89; тел. (05744) 7-68-18.

Довідково. Протягом 2022 року в громаді народилося 59 дітей: 36 хлопчиків та 23 дівчинки.

Хлопців найчастіше називали так: Дмитро, Максим, Михайло, Микита (Нікіта) та Кирило (Кіріл). Дуже швидко набирають популярність та не поступаються в кількості за вибором такі імена як Артур, Макар, Дамір та Богдан.

В 2022 році батьки віддавали перевагу звичним для нас іменам, але з рідкісних можна відмітили такі як Ерік, Тімур, Всеволод, Назар.

В топі серед дівчат вже багато років поспіль залишаються наступні імена: Вікторія, Марія, Софія та Анна; не поступаються їм Кіра, Злата та Єва. З рідкісних, але дуже гарних, імен можна відмітити такі як Лізавета, Ніколь, Варвара та Зоряна. 

Незважаючи на військові дії та ситуацію в країні, в центрі надання адміністративних послуг в 2022 році одружились 58 пар молодят. На шлюбний рушник ставали як мешканці громади, так і внутрішньо переміщені особи; як цивільні, так і поліцейські та військові. Хтось обирав затишне родинне весілля, а хтось урочисте та пишне. 

Свято створення нової сім’ї - це нагадування про те, що життя не зупинилося, воно продовжується.

Фото без опису