24 лютого виповнюється один рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення рф в Україну

  • 102

24 лютого виповнюється один рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку рф розпочала проти України 9 років тому, у 2014 році.

Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури. Більшість ракетних атак були націлені на цивільні об’єкти. Руйнуючи нашу енергетику, російські терористи прагнуть спричинити в Україні гуманітарну катастрофу та суспільний хаос, знищити економіку та позбавити міста життя.

Але ми, українці, вистояли й продемонстрували волю перемогти ворога, довели спроможність протистояти російській військовій агресії, обʼєднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної Гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному інформаційному, історичному та інших фронтах.

Всі тимчасово окуповані українські землі обов’язково будуть звільнені! Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність!

Вистояли – переможемо! Адже нація українців незламна, а з таким патріотичним настроєм у ворога взагалі немає жодного шансу! Віримо в ЗСУ! Віримо у якнайскоршу Перемогу, яка вже близько! Слава Україні!

Фото без опису