З Днем працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

  • 78

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, вітаємо вас із професійним святом!

Ваша робота – невід’ємна частина добробуту людей. Адже вона забезпечує комфортні умови для їхнього проживання. А це - тепло і затишок в оселях, чистота вулиць, доброякісні побутові послуги та багато іншого.

У будь-яких умовах працівники цієї стратегічної галузі забезпечують наші оселі теплом, водою та іншими комунальними послугами, підтримують безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури.

Працівники галузевих підприємств героїчно виконують свої обов’язки в умовах війни, розпочатої росією проти України, відновлюють водопровідно-каналізаційні, теплові мережі, забезпечують благоустрій наших міст та селищ.

З нагоди професійного свята дякуємо всім працівникам житлово-комунальних служб за злагодженість та високий професіоналізм, відвагу  у цей непростий для країни час! Бажаємо вам та вашим родинам якнайскоршої Перемоги, довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, благополуччя та  успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі!

Фото без опису