Вітаємо школярів громади з перемогою у І етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім»!

  • 95

Сьогодні, 16 березня, у Наталинській сільській раді відбулася зустріч з учасниками І етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» та нагородження його переможців.

Метою конкурсу, який відбувався з 01 по 14 березня 2023 року серед закладів загальної середньої освіти Наталинської громади, стало підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої освіти, національно-патріотичного виховання учнівської молоді; виховання в учнів любові до рідного краю; формування екологічної культури.

Учасниками конкурсу у дистанційному форматі стали 8 колективів, які представляли ЗЗСО Наталинської громади. Кількісний склад колективу - 6 учнів віком від 11 до 17 років та їхній керівник.

За умовами конкурсу команди записали та розмістили на каналі YouTube відеоролики з презентаціями еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності та відеозаписи конкурсного виступу «Луки мого дитинства».

Членам журі було непросто визначити переможців, адже всі команди віднеслися до участі в конкурсі напрочуд креативно та відповідально. Тому, з мінімальним відривом та за підсумками оцінювання конкурсних матеріалів, було визначено наступних переможців:

- ІІІ місце - команда «Екос» Добренького ліцею;

- ІІ місце - команда «Еколайф» Володимирівської гімназії;

- І місце - команда «Екомолодь» Петрівського ліцею.

Тож сьогодні переможців та призерів територіального етапу конкурсу нагородили грамотами, а лауреатів - дипломами. Крім того, усі учасники отримали смачні солодкі подарунки.

Дякуємо керівникам екологічних агітбригад за залучення учнів до екологічної роботи, формування їхньої екологічної культури, привернення уваги до екологічних проблем! Вітаємо наших школярів з перемогою та бажаємо подальших успіхів! Так тримати!