У Наталинській громаді відбулися Клубні змагання з кікбоксингу «Незламні»

  • 63

Спорт – це не лише суперництво, і, напевно, мало хто вміє так дружити та цінувати дружню підтримку, як спортсмени. Спортсмен завжди готовий іти вперед до своєї мрії, до своєї заповітної мети.

Тож сьогодні, 8 квітня 2023 року, у Наталинському ліцеї відбулися Клубні змагання сільської ради з кікбоксингу «Незламні». Цільовою аудиторією заходу стали всі ті, хто любить та займається спортом, вболіває на спортивних змаганнях, веде здоровий спосіб життя та долучається до розвитку спортивної бази Наталинської громади, - всі, хто не уявляє своє життя без спорту.

Кікбоксинг – один з найпопулярніших видів спортивного єдиноборства, що зародився у США, а потім набув чималої популярності в Західній Європі. Кікбоксинг поєднує техніку і правила боксу з прийомами східних єдиноборств.

На початку змагань юних спортсменів та вболівальників привітала виконуюча обов’язки Наталинського сільського голови Наталія Кидонь, яка побажала присутнім міцного здоров’я, миру та перемоги.

Право внести державний прапор надали Карині Бахур, вихованиці військово-спортивного клубу «Пересвіт», переможниці Чемпіонату України з козацького двобою 2023 року, члену збірної України з козацького двобою на чемпіонаті Європи 2023 року в м. Сан Маріно (Італія).

Після оголошення головним суддею системи, за якою будуть проводитися змагання, юні кікбоксери розпочали запеклу боротьбу за перемогу.

За боями на ринзі пильно спостерігала суддівська колегія змагань у складі Володимира Зібарова (головного судді), Віктора Глєбова, Карини Бахур, Михайла Ноздріна.

Під час турніру були і сльози радості перемоги й успіху, і сльози розчарування від поразки. Учасники отримали безцінний спортивний досвід та життєвий урок: завжди перемагає найсильніший - той, хто прагне перемоги.

Після наполегливих та відповідальних боїв визначились переможці у категорії Лайт контакт, які були нагороджені дипломами та медалями:

- І місце: Євгенія Дюкарєва, Кирил Скорняков, Іван Яворський, Руслан Ільницький, Дмитро Личман, Владислав Пономаренко, Микола Донцов, Роман Матвєєв;

- ІІ місце: Максим Верещак, Іван Гора, Данил Свириденко, Руслан Ільницький, Дмитро Доценко.

За вагомий внесок у популяризацію та розвиток фізичної культури і спорту в громаді, високий професіоналізм, пропаганду здорового способу життя, плідну діяльність у благородній справі - вихованні майбутніх спортсменів-чемпіонів, значний особистий внесок у розвиток і пропаганду кікбоксингу в громаді грамоту Наталинської сільської ради отримав Володимир Зібаров, керівник військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського сільського будинку культури.

Наталинська сільська рада щиро дякує юним спортсменам та усім вболівальникам, які долучилися до участі у Клубних змаганнях з кікбоксингу «Незламні»! Так тримати, громадо!

Дякуємо ЗСУ, які надають нам можливість проводити такі заходи! Адже у кожного свій фронт, а фронтом для спортсменів є участь і перемога у спортивних змаганнях, популяризація фізичної культури та спорту, здорового способу життя.

Слава Україні!

Фото без опису