8 травня - День пам'яті та примирення

  • 52

Шановні ветерани війни, герої фронту і тилу! Дорогі земляки!

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Друга світова війна не оминула жодної української родини. Пам’ятаймо й шануймо усіх, кого торкнулася ця жахлива сторінка нелюдської історії. Ми добре знаємо ціну війни й пам’ятаємо, яким страшним лихом вона обернулася для світової спільноти.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України. Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Сьогодні росія, яка посягає на нашу територіальну цілісність, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і потенційно загрожує миру у всій Європі.

Ця боротьба триває щоденно і ми не маємо права програти, ми боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини для громадян. Українці були, є і будуть господарями на своїй землі, правда за нами – тож ми обов’язково здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної України.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили і зараз захищають свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров`я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Слава Україні!

З повагою - секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь

Фото без опису