У 78-му річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Наталинській громаді вшанували пам’ять героїв-визволителів

  • 51

У ці травневі дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму у роки Другої світової війни.

Сьогодні, у 78-му річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у населених пунктах Наталинської громади вшанували пам’ять героїв-визволителів, які ціною власного життя вибороли нашу свободу з жорстоких жорен нацизму.

У адміністративному центрі громади, Наталиному, а також у старостатах депутати сільської ради, її працівники, трудові колективи місцевих підприємств, організацій та мешканці громади поклали квіти до Братських могил та обелісків.

Тож нині, у День пам’яті та примирення, в умовах повномасштабної військової агресії російської навали, що не лише посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, а й заперечує саме право на існування українців, згадаймо усіх, хто ціною свого життя виборов і захистив нам це право.

Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім’я перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків, яким зараз довелося стикнутися з російським агресором…

Поки ми пам’ятаємо їх – вони живі! А ця пам’ять робить нас сильнішими, адже вона є запорукою неминучості нашої перемоги вже у недалекому майбутньому! 

Фото без опису